Paine simpla cu miere de albine

de divainbucatarie in Piine, 5 Noi 2010 | 5980 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 25 g drojdie
  • 125 ml apa calda
  • 1/2 lingura zahar
  • 500 g faina pentru paine
  • 350 ml apa calda
  • 1 lingura de miere de albine
  • 1 lingura de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine simpla cu miere de albine:

Topim drojdia in putina apa calda. adaugam zaharul, restul de apa din 125 ml apa calda si 100g faina. Vom obtine o pasta groasa pe care o lasam sa stea 30 de minute. Observam ca a crescut intre timp. Adaugam restul de ingrediente, amestecam bine si lasam sa dospeasca inca o ora. Aluatul va creste frumos in acest timp. Framantam, punem aluatul intr-o forma in care am pus hartie de copt si mai lasam sa se odihneasca 10 minute. Preincalzim cuptorul la 250°C si dam painea la cuptor. Dupa 10 minute micsoram temperatura la 180°C si lasam sa se coaca cam 20-25 de minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine simpla cu miere de albine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Corinuta 1

05.11.2010, 14:40

foarte interesant

divainbucatarie 1

06.11.2010, 10:00

Va trimit o felie...

vanilla 1

09.11.2010, 16:23

CE O POFTA MI-AI FACUT!!! MIE ASA DE DOR DE O PAINE DE CASA!!!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paine Elvetiana cu masline